NC 2013

Det er ikke lagt inn noen video

Det er ikke lagt inn noen video

1 Runde NC på Fluberg

Da var første runden i cupen unnagjort nå som ble belønnet med 3 plass.

Med snøvær og ikke veldig lyst å kjøre billøp ble det et ekstra fører møte om det skulle kjøres løp eller ikke. Delte meninger blant førere ble det tatt en avgjørelse av juryen at det skal kjøres bil løp. Det viste seg i ettertid at avgjørelsen var grei nok selv om det ikke var enkelt og kjøre bil utpå banen.

Kjørte 2 hit med Avon sliks pga hadde kun 2 grushjul med oss. med sliks bak hadde vi ikke noe å stille opp med tidsmessig, Vi fikk tips om en som hadde 2 gullabo hjul til salgs og dem kjøpte vi og det skulle vise seg at var vært alle penga Kul3

3 omgang ble det fart på kjøringen fikk feste med nye dekk og kjørte inn til en bra tid som holdt til 2 tid 500 hundredel bak frode. Klarte dermed å kvale oss til 2 spor i B finalen.

B Finale.

Tar starten og leder hele finalen fra start til mål trengte ikke å kjøre for full maskin.

A finale.

Nr 2 inn i førstesving men sklir ut og får en bil forbi meg. ligger lenge som nr 2 men en liten førerfeil så klarer Fredrik og snike seg forbi, ligger og presser Fredrik men han tetter igjen de lukene som finnes og tilslutt ser jeg ikke ut igjennom frontruten slik at jeg bare må roen ned.

Gratulerer til Frode og Fredrik med 1 og 2 plass.

Men veldig fornøyd med 3 plass og bilen S 40 begynner jeg å bli venn med Kul 

Vi gleder oss til fortsettelsen og vil bare takke for hjelpen til alle dere som var med i teamet, dere som skrur, heier, mekker mat, ordner kaffe og kaker alle er like viktige.