Velkommen til Modalen Motorsport i Team Autosalg. Her kan du følge Bjørn og andre i teamet på løpene vi deltar på. Ta en titt på bilder og skriv gjerne en hilsing i gjesteboken. God fornøyelse.
Nye bilen S40 med 24 EVO
Velkommen til hjemmesiden vår
Feb 2014

Da er det bestemt vi kjører RCN kl 1 i 2014.
S 40 har vært en tur hos Henning Nyberg for å få ny forstilling og travers noe som ble veldig bra. Motor får en overhalling hos Alf Eng for at vi skal være best mulig forberedt til start. Litt andre forandringer blir det også så vi gleder oss til sesong start. 

Velkommen til hjemmesiden vår
3 runden Orkla
Vi reiste fra sommer til kaldt høstvær i Trondheim men vi i teamet koset oss for det denne helgen også. Det startet bra med bilen og fører virket som det fungerte bra nå.
Etter 4 tid i første omgang så fulgte vi opp med 3 og 5 tid noe som holdt til 4 spor i A finalen.
Starten går i finalen men skulle ikke komme lenger en til første sving der det smalt og ble stående med knekt forstilling   Reiste fra orkla med en 5 plass, fornøyd med innledende omganger men finalen ble noe dritt.
Bilen må fikses litt så er vi nok klare for neste runde skal dere se

Velkommen til hjemmesiden vår
18.07.2013
Da er vi klare for en tur til Orkla og 3 runde i NC, etter problemer med bilen på Lyngås så håper vi det skal klaffe i Trondheim. Skal kjøre det jeg makter så får vi se å langt det rekker.


Velkommen til hjemmesiden vår
Da begynner vi å bli klare for 2 runden i NC på Lyngås, gleder oss alltid til å kjøre på Lyngås banen.
Ligger på 3 plass etter 1 runden så vi må virkelig gasse på skal den plassen bevares. Bilen er klar så da er det vel opp til Driver
Vi håper på knallvær men nå har vi vært heldige med været 2 helger på rad så det hadde vært et under å få den tredje helgen med fint vær men det er å håpe.
SES PÅ LYNGÅS

Velkommen til hjemmesiden vår
1 og 2 RUNDEN I NC/NM BAKKELØP RC VÅLER BANEN

20.05.13

Da var 2 runder i årets bakkeløp unnagjort.

Veldig bra opplegg av KNA Våler med kjempe fint depo og veldig bra gjennomført løp all honnør til dem. Men som sjafør så syns jeg bakkeløp skal være litt andledes med litt mer høydeforskjell en 2 Meter. Men er det dette som må til for at sjafører og puplikum kommer å kjører bakkeløp så er vel det fremtiden og godtar det. Med mine få bakkeløp (kjørt siden 2010) så står Norefjell og Varna som det grommeste bakkeløp trasene og det jeg forbinner med bakkeløp.

Resultatmessig så er jeg ikke fornøyd med 6 plass lørdag og en 5 plass søndag men når man ser på tidene opp til konkurentene så er ikke avstanden helt håpløs. Det er meget jevnt og det skiller bare noen få hundredeler fra pall plass begge dagen.

Jeg klarte ikke å finne helt løsningen med bilen og banen,jeg sladdet for mye i  3 av svingene som jeg da taper fart på, om jeg har igjen å finne ut litt mer om oppsett på bilen eller rett å slett blir for ivrig og er for hard på gassen vet jeg ikke men dette skal jeg finne ut avRødmer. Det er da igjen 2 løp som går på Varna i August og får da noen flere løp med S 40 og det trur jeg er bra, Kjell A Hansen kjørt rett og slett fletta av oss og har nå fått en stor ledelse men vi har ikke gitt opp så vi går for gull som sikkert 10 andre tenker også Kul. Med dobble poeng i siste løp så er ingen ting avgjort men Hansen har virklig fått fart på S 40 så er stor favoritt på hjemmebanen.

Takker nok en gang Team og dere andre som kom for en trivelig helg, dette hadde ikke vært det samme uten dere Smiler stort


Sammenlagt etter 2 runder
1.Kjell A Hansen          38 poeng
2.Agnar Bakken          36 Poeng
3.Svein Brekke           27 Poeng
4.Bjørn Modalen         23 Poeng
5.Fredrik R Magnusen 22 Poeng
5.Kjetil Deinboll          22 Poeng

PS Resultater er ikke offisielle resultatet. 

Anders kjørte inn til 4 plass  på Lørdag og Søndag ens NM runde, han er veldig nære en pall plass begge dager men lørdag gikk ikke bilen som den skulle i 3 omgang likevel så var han bare 2 hundredeler bak 3 plass og hadde bilen fungert så hadde han tatt den plassen. Vi fant feilen og det var kontakt til spjeldkontrollen som var feilen noe som ble byttet og bilen ble friskmeldtKul

sammenlagt så er Anders på delt 4 plass og det er veldig bra med de erfarne førerne i den klassen Smiler
Sammenlagt etter 2 runder
1- Lars Ø Enerberg             44 Poeng
2. Daniel Holten                  34 Poeng
3. Jan Gabrielsen                28 Poeng
4. Anders Bråten                26 Poeng
4. Johny Sandmo                 26 Poeng

PS Resultater er ikke offisielle resultatet. 

Da er det 2 runden i NC Rallycross om 14 dager på Lygnås, men først skal vi til Vikedal og sørge for at Anders skal gjøre et knall løp der på den 2 runden av NM, JR Martin skal måle krefter i sin Golf på samme sted så da er det bare å lade opp Golf og trå til Martin. Mona og Bjørn  gleder seg til turen dit. 

Resultater fra alle hit.
http://gsxr.no/live-timing.asp?mylaps=type,event,eventid,898683


Velkommen til hjemmesiden vår

FØRSTE RUNDEN NC RALLYCROSS GJØVIK

Da var første runden i cupen unnagjort nå som ble belønnet med 3 plass.

Med snøvær og ikke veldig lyst å kjøre billøp ble det et ekstra fører møte om det skulle kjøres løp eller ikke. Delte meninger blant førere ble det tatt en avgjørelse av juryen at det skal kjøres bil løp. Det viste seg i ettertid at avgjørelsen var grei nok selv om det ikke var enkelt og kjøre bil utpå banen.

Kjørte 2 hit med Avon sliks pga hadde kun 2 grushjul med oss. med sliks bak hadde vi ikke noe å stille opp med tidsmessig, Vi fikk tips om en som hadde 2 gullabo hjul til salgs og dem kjøpte vi og det skulle vise seg at var vært alle penga Kul3

3 omgang ble det fart på kjøringen fikk feste med nye dekk og kjørte inn til en bra tid som holdt til 2 tid 500 hundredel bak frode. Klarte dermed å kvale oss til 2 spor i B finalen.

B Finale.

Tar starten og leder hele finalen fra start til mål trengte ikke å kjøre for full maskin.

A finale.

Nr 2 inn i førstesving men sklir ut og får en bil forbi meg. ligger lenge som nr 2 men en liten førerfeil så klarer Fredrik og snike seg forbi, ligger og presser Fredrik men han tetter igjen de lukene som finnes og tilslutt ser jeg ikke ut igjennom frontruten slik at jeg bare må roen ned.

Gratulerer til Frode og Fredrik med 1 og 2 plass.

Men veldig fornøyd med 3 plass og bilen S 40 begynner jeg å bli venn med Kul 

Vi gleder oss til fortsettelsen og vil bare takke for hjelpen til alle dere som var med i teamet, dere som skrur, heier, mekker mat, ordner kaffe og kaker alle er like viktige. 


Velkommen til hjemmesiden vår

02.05.13
Da begynner første løp i årets Norgescup å nærme seg, gleder oss til å møte konkurrentene igjen etter vinteren
S 40 håper jeg nå er klar og at den går knirkefritt i det første løpet uten tull.
Har fått kjørt noen runder på Gardemoen men er litt usikker og føler at jeg ikke blir helt kamerat med ny bilen
Vi reiser til dokka fredags efta, skal prøve å gi gass på lørdag og se om vi henger med i årets NC.
En ting er sikkert vi gleder oss att galskapen er i gang igjen


Velkommen til hjemmesiden vår
28.04.13
Da var sessongen i gang, første løp gikk på Gardermoen NM runde, der skulle vi prøve S40 for aller første gang. Etter en hektisk uke med mye klunder, deler som var feil og ikke kom fikk vi endelig bilen på hjula og kjørt den på hengeren Fredag kl 13.00 rett til Gardermoen. Tekninsk kontroll gikk utmerket og vi kunne ta en liten pust før siste forbredelser ble gjort.
Trenig på kvelden ble kjørt 3 runder og jeg merket fort at dette var uvant uff uff begynte alt og savne 240
Bilen var raskt ut i sladd og servoen var tyngere en jeg var vant med fra 240, gass pådraget var raskere og ja det meste var litt anderledes.
Tidskvalik. Klarer ikke og venne meg til bilen blir veldig hawai kjøring mye sladding og liten fremdrift.
1 omgang.
Syns jeg fikk roet ned bilen litt tok av spesere bak så den ble litt smalerer og klarte og holde roen i svingene slik at ikke ble så mye sladding, kom inn til en 16 tid og ble overasket at det gikk såpass fort, føler at det er mye og gå på.
2 omgang 
Tyvstart.
Litt mye sladding igjen finner ikke helt koden.
3 omg
Kommer tregt ut men klarer og hente inn bilen og syns flyten er mye bedre nå syns tempoet er bedre, ligger an til 2 plassen med en fører feil gjør at jeg treffer kantan med forhjul og får hjulløft over på siden og må få bilen ned på hjula og dermed havner ut i sandfellen.

Bilen fungerer men må sjaføren må nok ha en tid for å venne seg til bilen.

Takker alle som har hjulpet til i garasjen nevner ikke navn men takk alle sammen.

Velkommen til hjemmesiden vår
07.04.2013
Da var Englands turen unnagjort og vi er tilbake til hverdagen. Klikk på EM Rallycross på menyen til venstrer og les referat fra turen. På face book siden til Team Autosalg, Anders og min profil så ligger det bilder fra turen. Ta en titt

Nå er det full fokus på å få S 40 klar kommer snart noe flere bilder fra den.

Velkommen til hjemmesiden vår
27.03.13
1 Dag til avreise til Lydden hill

Torsdag morgen reisen vi mot England for å hjelpe og heie på Anders sin store debutt i EM rallycross 2013. Påsken for oss i år blir uten ski men med masse action på rallycross arenaen noe som må være perfekt for oss som er interisert i denne sporten.
Fiesta og Anders er klar for å gi gass i England selv om vi gjerne skulle hatt litt bedre tid på og teste bil siden både motor og girkasse er nytt for året, men vi må gjøre det beste ut av det og ta til oss all erfaring vi klare å fange opp i England.
En ting er sikkert dette blir bare helt rått
Oppdatering skal vi få lagt ut her og på facebook  under Team Autosalg.
Vi ønsker Anders lykke til.

GOD PÅSKE

Velkommen til hjemmesiden vår
27.03-13
Da begynner Volvo S 40 og bli klar, det meste av deler er nå på plass og alt elektriske er koblet oppog er ferdig.
Kjenner at det det nermer seg sessong start og er spent med ny bil.
Etter påske må vi få bestilt time oss Alf til og starte og bremse bilen så motoren skal bli opptimal.


Velkommen til hjemmesiden vår
Litt nytt fra garasjen. Nå er motor og girkassen plassert der den skal være håper vi. Elektriske begynner å ta form. Nå mangler jeg tannastang, pakninger til eksos, vannslanger for reduksjon fra 38-32 mm og noe småtteri her og der. Glassfiber er nå ferdig lakkert. Som dere ser på bilde driver jan og martin med Golfen. Nå er det bare å gi gass og bruke den ledige tiden man har i garasjen. Påsken reiser vi mest sansynlig til England og første EM runden f..f...... vi gleder oss

Velkommen til hjemmesiden vår
Hei

Sessong 2012 er ferdig for en god stund siden med resultater som vi er sånn passe førnøyd med.
Vi er nå godt inn i 2013 og er full gang med forbredelser til 2013 sessong der det ikke har vært helt bestemt hva vi skal kjøre.
Planen var og prøve oss i super klasse 3, Volvo S 40 er kjøpt inn som ble kjørt av Anders Bråten 2011 men motor til kl 3 er ikke på plass.
Etter å ha sumert kroner inn og ut så er det slik at vi kjøre i år RCN kl 2,4 noe jeg egentlig er veldig fornøyd med, RCN miljøet er helt topp og vi gleder oss til å se alle sammen når NC starter.
Kenneth kommer til i år å kjøre enkelte kombiløp med S 40

Anders skal i år kjøre super kl 2 der vi kommer til å være med å hjelpe til med bilen på NM rundene, der skal også Martin Svenstad kjøre juniorcupen i Rallycross. Dermed blir vi stort sett samme gjengen både under NM runder og NC rundene. 
Vi vil som i NC være stor heia gjeng som følger NM løpene.
 
Anders m fam og Haukedalen m fam  kommer til å være med oss på NC rundene så i år blir det mye og mange spennende motorsport helger


S 40 er bra så det er ikke veldig mye vi skal endre på men bilen er nå ribbet ned for å få et nytt malingstrøk under, alt elektriske er fjernet for å legge opp nytt el anlegg. Nye vannrør, Dempere bak er til sjekk, nye sellholm bein foran, slissa bremseskiver, nye unnibolter i alle stag. Nye stolfester må lages for å finne sittestillingen min. Alt dette er bare kose jobb.